OM OSS

Välkommen till oss! Vi är ett byggföretag med hantverksstolthet och kundfokus. Vi erbjuder effektivt, noggrant och kvalitativt hantverk inom köks- och badrumsrenovering, snickeri, måleri, VVS, El- och värmeinstallation, rivning, asbesthantering med mera. Våra hantverkares breda kompetens och behörigheter gör att vi kan ta oss an allt från eldragning till rörläggning enligt branschstandard.

Kunden alltid i fokus

Vi har ett kundfokus och det innebär att vi inte anser oss vara klara med ett arbete innan du är nöjd. För att arbetet ska kunna ske så effektivt som möjligt ser vi alltid till att inte slarva på planeringsstadiet. Vi vill att du ska känna dig fullständigt trygg med att vi vet vad vi gör när arbetet sätter igång, både vad gäller kvalitet, kostnad och tidsåtgång. Därför ser vi alltid till att ha ett personligt möte med dig där vi går igenom arbetsplanen i detalj avseende färger, materialval. Vi kan även komma med tips och idéer på lösningar. Tillsammans kommer vi fram till en arbetsplan som känns bra för båda parter.

Vi tar inga genvägar utan ser alltid till att ett arbetsmoment blir fackmannamässigt utfört. Vi har erforderliga behörigheter inom exempelvis el och våtrumsarbeten. Det gör oss till det naturliga förstavalet i Stockholm för såväl privatkunder som företag eller bostadsrättsföreningar. Välkommen att kontakta oss med dina önskemål här eller via mail eller telefon, så skräddarsyr vi en lösning just för dig!

Lyx, design eller standard – vi renoverar badrum på alla nivåer!